Update 1-1-2024

Kaya en Lewis hebben een date gehad. Inmiddels begint het buikje van Kaya te groeien en kijken we uit naar een voorspoedige bevalling in het eerste weekend van maart. 

 

Wil je je interesse kenbaar maken? Dan kun je altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

 

Uit de combinatie verwachten we stuurbaar temperament en hebben we goed gekeken naar de risico's op gebied van gezondheid om een verantwoorde combinatie te maken. Daarnaast verwachten we een wat kleiner type, dat geschikt zal zijn om de wereld van de hondensport mee te gaan verkennen.

 

Wat hebben deze pups nodig van een nieuw baasje? 
Liefdevol leiderschap, waarbij begrenzen onderdeel uitmaakt van de opvoeding en er positief getraind gaat worden. Kennis van het ras en deze inzetten om probleemontwikkeling te voorkomen. De pups hebben mentale en fysieke uitdaging nodig, maar met oog voor een gezonde balans! Rust, ontspanning, samenwerking en plezier, vormen de basis voor een fijne relatie tussen baas en hond.

 

Geboren: 3-3-18,  kleur: rood met wit en tan, merle: m/m, HD: A (nbw 40), ED: vrij, hsf4: vrij, MDR1: vrij, PRA: vrij, CEA: vrij, DM: vrij, IGS3: vrij, CMR1: vrij, MH: vrij, NCL6: vrij, ECVO: vrij (2023), lange staart. 


 

Kaya is uitgegroeid tot een evenwichtige hond. Een fijn en gemoedelijk temperament in en om huis, maar er zit ook zeker een werkhond in deze kleurige verpakking. Tessa (mede-eigenaar) heeft diverse takken in de hondensport met Kaya verkend en veel bereikt. Kaya is van het fijnere type/kleiner formaat, wat haar een zeer wendbaar en lichtvoetig maakt. Ideaal voor de sport. Kaya is de 4e generatie uit meiden die we door en door kennen. Noa, Maeve en Maggy, zijn haar moeder, oma en overgrootmoeder. Bijzonder toch? En ook heel goed om te weten hoe deze lijn zich generatie op generatie, ontwikkeld heeft.